‘AA Gent verkoopt Roman Yaremchuk voor waanzinnig transferbedrag’

‘AA Gent verkoopt Roman Yaremchuk voor waanzinnig transferbedrag’
Vrijdag 16 april 2021 - 10:30   I   door Redactie

Roman Yaremchuk (25) trekt in de zomer de deur achter zich dicht in de Ghelamco Arena. Na vier seizoenen acht de Oekraïense aanvaller het welletjes geweest en wil hij AA Gent koste wat het kost verlaten.

Eigenlijk is het een wonder dat Yaremchuk vandaag nog een speler van AA Gent is. De 25-jarige aanvaller probeerde tijdens de voorbije transferperiodes al tot twee keer toe een vertrek te forceren. Even vaak hield het Gentse bestuur het been stijf. Tot groot ongenoegen van de nukkige Yaremchuk.

In het tussenseizoen gaat AA Gent zijn speler echter niet meer tegenhouden. De coronacrisis heeft er ook bij De Buffalo’s ferm ingehakt en daarom komt het de clubleiding goed uit dat Yaremchuk andere oorden wil opzoeken. Gent kan en zal flink wat geld verdienen aan de verkoop van de spits.

Niét naar Club

Het Laatste Nieuws meldt dat AA Gent de 25-jarige Yaremchuk zal verkopen voor een transfersom van zo’n 20 miljoen euro. Tijdens de voorbije mercato’s toonde vooral AS Roma interesse. Ook Club Brugge werd genoemd, maar die interesse is nu in elk geval niet meer concreet.

Poll: Vind jij dat Yaremchuk 20 miljoen euro waard is?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  AS Roma

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024