Verrassend: 'Cyriel Dessers speelt volgend seizoen bij déze Belgische club'

Verrassend: 'Cyriel Dessers speelt volgend seizoen bij déze Belgische club'
Vrijdag 16 april 2021 - 08:00   I   door Redactie

Cyriel Dessers (26) heeft het niet makkelijk om zich door te zetten bij KRC Genk. De Belgische Nigeriaan wordt afgeremd door topschutter Paul Onuachu (26), die aan de lopende band blijft scoren. Hoe moet het nu verder voor Dessers?

Nederlandse bronnen meldden onlangs dat Dessers na amper één seizoen alweer zou vertrekken bij Genk. De aanvaller van 4 miljoen euro kon rekenen op belangstelling uit de Eredivisie en de Jupiler Pro League. Voor 3 miljoen kon Dessers worden opgepikt. Alleen lijkt het nu toch niet tot een transfer te komen.

Het Laatste Nieuws meldt dat Dessers van plan is om bij KRC Genk te blijven. En dat is door de eerdere berichten toch verrassend te noemen. De centrumspits geeft de moed dus niet op. Integendeel: Dessers werkte de voorbije maanden harder dan ooit om klaar te staan als trainer John van den Brom hem nodig heeft.

Een houding die erg geapprecieerd wordt in de Luminus Arena. "Dessers is altijd positief", klinkt het in de kleedkamer. "Ook op training werkt hij zich altijd in het zweet en probeert hij zichzelf en het team beter te maken. Dat doet hij ook in de kansen die hij krijgt." Het is duidelijk: bij zijn ploegmaats is Dessers heel graag gezien.

Vertrek Onuachu

Een transfer lijkt niet aan de orde, zo blijkt. "In zijn entourage valt te horen dat hij links en rechts al eens wordt gepolst naar zijn situatie, maar concreet is er niets. Daar is het ook veel te vroeg voor", benadrukt HLN.

De krant voegt er nog aan toe dat Dessers volgend seizoen bij KRC Genk zal spelen. Een vertrek van Onuachu, die nu al érg gewild is, zou de deur openen voor Dessers' échte start in Genk.

Poll: Denk jij dat Dessers nog zal slagen bij KRC Genk?

TAGS  I  KRC Genk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024