Telenet komt met héél goed nieuws naar buiten voor Play Sports-abonnees

Telenet komt met héél goed nieuws naar buiten voor Play Sports-abonnees
Donderdag 15 april 2021 - 20:30   I   door Redactie

Er was eerder deze week nogal wat te doen over de beslissing van Telenet om twee wedstrijden van de slotspeeldag in de reguliere competitie niét uit te zenden. Een beslissing waar Telenet nu op terugkomt.

Voetbalfans en Play Sports-abonnees in het bijzonder spraken schande over het feit dat de wedstrijden Zulte Waregem-AA Gent en KV Kortrijk-KV Mechelen niet te zien zouden zijn bij Telenet. En dat terwijl Proximus en Eleven Sports - via zijn online platformen - de wedstrijden wel sowieso zouden aanbieden.

Extra kanalen

Telenet kreeg bakken kritiek over zich heen en besliste om in te grijpen. Donderdag maakte het bedrijf bekend dat alle wedstrijden van speeldag 34 komend weekend te bekijken zijn via Play Sports. Er worden extra kanalen vrijgemaakt om ook de fans van Zulte Waregem, AA Gent, KV Kortrijk en KV Mechelen op hun wenken te bedienen.

"Geen enkele fan zou een wedstrijd van zijn favoriete team mogen missen. Daarom kan je zondag alle 7 Jupiler Pro League-matchen live bekijken op Play Sports!", laat Telenet weten via de sociale media.

TAGS  I  KV Kortrijk  I  Zulte Waregem  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024