Marc Coucke broedt op wilde plannen met RSCA: "Gesprekken verlopen goed"

Marc Coucke broedt op wilde plannen met RSCA:
Donderdag 15 april 2021 - 17:00   I   door Redactie

Hij verdween een tijd geleden bewust naar het achterplan, maar dat neemt niet weg dat Marc Coucke nog steeds wilde plannen heeft met zijn club RSC Anderlecht. De rijke zakenman wil nog steeds zo snel mogelijk een kapitaalsinjectie doorvoeren bij paars-wit.

Sport/Voetbalmagazine kwam te weten dat Coucke de intentie heeft om de problemen tussen de kleine en de hoofdaandeelhouders zo snel mogelijk op te lossen. "Wat mij betreft liever morgen dan volgende week, maar ik ga er geen concrete timing op plakken om niet nog meer druk op deze club te leggen", zegt een insider.

"Het is niet zo dat we niet met elkaar praten, integendeel. We zien elkaar vaak, en de gesprekken verlopen constructief", voegt de persoon in kwestie er nog aan toe in een reactie aan Sport/Voetbalmagazine.

Als de kapitaalsinjectie ein-de-lijk kan worden doorgevoerd, kan Anderlecht opnieuw vooruitkijken. Coucke heeft ambitieuze plannen en wil van paars-wit opnieuw de grootste club van het land maken. Daarom ligt de deadline voor de kapitaalsinjectie ook voor de start van de aankomende zomermercato.

Stevig transferbudget?

Tegen dan moeten alle problemen tussen de aandeelhouders van de baan zijn, zodat de ploeg zeker en vast kan versterkt worden. Het is een publiek geheim dat Coucke zijn sportief directeur Peter Verbeke van een aanzienlijk transferbudget wil voorzien.

Poll: Denk jij dat Anderlecht snel weer de grootste ploeg van het land zal zijn?

TAGS  I  Anderlecht

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024