Kompany en Verbeke zetten vol in op eerste transferknal bij Anderlecht

Kompany en Verbeke zetten vol in op eerste transferknal bij Anderlecht
Donderdag 15 april 2021 - 19:00   I   door Redactie

Op sportief vlak moet Anderlecht zich zien te verzekeren van een plek in play-off 1. Naast het veld is het straks vooral zaak om de juiste spelers aan te trekken, wil paars-wit volgend seizoen opnieuw stappen vooruit kunnen zetten. Iets waar met man en macht aan wordt gewerkt.

Zo zetten sportief directeur Peter Verbeke en trainer Vincent Kompany momenteel vol in op een belangrijke transferdeal. Beide heren doen er dezer dagen alles - maar dan ook álles - aan om de uitleenbeurt van Lukas Nmecha met een seizoen te verlengen.

Verbeke en Kompany beseffen dat Nmecha sinds zijn komst naar het Lotto Park één van de belangrijkste spelers bij Anderlecht én in de Belgische competitie is geworden. Ze willen de Duitse spits dan ook onder geen beding kwijtspelen.

RSCA zal binnenkort rond de tafel gaan zitten met Manchester City én Nmecha. Op dat moment zullen de toekomstplannen van alle betrokken partijen uitgebreid aan bod komen. Nmecha staat alvast niet weigerachtig tegenover een verlengd verblijf in Brussel.

Europees ticket

De aanvaller voelt zich gewaardeerd door Anderlecht én Kompany. Om Nmecha langer te houden, wordt het wel erg belangrijk om een Europees ticket in de wacht te slepen. In de Champions League of Europa League voetballen, spreekt Nmecha immers erg aan.

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester United

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024