Pijnlijk: ‘Smaakmaker uit Jupiler Pro League weigert transfer naar Club Brugge’

Pijnlijk: ‘Smaakmaker uit Jupiler Pro League weigert transfer naar Club Brugge’
Donderdag 15 april 2021 - 15:00   I   door Redactie

Club Brugge is met het oog op volgend seizoen op zoek naar versterkingen. De Belgische landskampioen keek in de voorbije weken en maanden ook rond in de eigen Jupiler Pro League. Eén speler sprong eruit voor blauw-zwart: Michel-Ange Balikwisha (19).

Michel-Ange Balikwisha is één van de rijzende sterren in de Belgische competitie. De jongere broer van William kwam dit seizoen aan de oppervlakte bij Standard en maakte vrijwel meteen indruk op alles en iedereen. Met zeven doelpunten bewees de 19-jarige winger ook over scorend vermogen te beschikken.

Deuk in het blauw-zwarte ego

Iets wat ook Club Brugge was opgevallen. De leider uit de Jupiler Pro League informeerde bij de speler en diens entourage. De onderhandelingen leken begonnen en Club was klaar om een bod neer te leggen bij Standard. Al kreeg het blauw-zwarte ego vervolgens wel een ferme deuk.

De Franstalige krant Le Soir meldt dat Balikwisha voorlopig niets voelt voor een overstap van Standard naar Club Brugge. De Congolese Belg wil zich verder ontwikkelen op Sclessin. Standard en Balikwisha zouden zelfs onderhandelen over een contractverlenging. Club lijkt dan ook op zoek te moeten naar een alternatief.

TAGS  I  Standard  I  Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024