'Anderlecht en Kompany nemen deze beslissing over komst Mbokani'

'Anderlecht en Kompany nemen deze beslissing over komst Mbokani'
Donderdag 15 april 2021 - 10:00   I   door Redactie

Dieumerci Mbokani (35) is straks einde contract op de Bosuil. Het is goed mogelijk dat de Congolese spits gaat vertrekken bij Royal Antwerp FC. RSC Anderlecht informeerde alvast eens bij Mbokani.

Of Mbokani straks ook effectief gaat terugkeren naar Anderlecht, is nog niet duidelijk. Het Nieuwsblad meldt dat paars-wit vrijblijvend informeerde bij Mbokani en diens entourage, maar dat Lukas Nmecha (22) topprioriteit is en blijft.

Anderlecht gaat er de komende tijd alles aan doen om Nmecha nog een seizoen langer te kunnen huren van Manchester City. Het wordt niet makkelijk om Man City te overtuigen, maar paars-wit gaat zijn best doen. De spits zelf heeft alleszins wel oren naar een verlengd verblijf in het Lotto Park.

De juiste prijs

Rest de vraag of Anderlecht naast Nmecha ook Mbokani wil en kán aantrekken. Met zijn kwaliteiten en ervaring zou Dieu een interessante speler kunnen zijn voor de jonge ploeg van Vincent Kompany. Zelfs als doublure van Nmecha.

Kompany zegt niet op voorhand 'neen' tegen de komst van Mbokani, maar natuurlijk niet tegen gelijk welke prijs. De Antwerp-spits is straks dan wel vrij, zijn looneisen zijn niet van de poes. Enkel en alleen voor de juiste prijs wil RSCA Mbokani overnemen.

Poll: Vind jij dat Anderlecht Mbokani moet terughalen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Standard  I  Manchester City

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024