'Lukas Nmecha kiest wellicht voor deze Belgische topclub'

'Lukas Nmecha kiest wellicht voor deze Belgische topclub'
Donderdag 15 april 2021 - 07:00   I   door Redactie

Lukas Nmecha (22) heeft dit seizoen furore gemaakt in de Jupiler Pro League. De huurling van Manchester City groeide bij RSC Anderlecht uit tot één van de belangrijkste spelers. De vraag is en blijft waar Nmecha volgend seizoen actief zal zijn.

De interesse in de beloftevolle aanvaller neemt toe. Enkele Duitse en Engelse ploegen azen al op Nmecha. Toch lijkt de spits nu op weg naar een Belgische club. Volgens Het Nieuwsblad is de kans reëel dat Nmecha ook volgend seizoen bij Anderlecht zal spelen.

RSCA wil Nmecha een jaar langer huren van Manchester City. Er zijn wel enkele voorwaarden verbonden aan een nieuwe uitleenbeurt. Zo moet Nmecha eerst zijn contract bij Man City verlengen en moet Anderlecht Europees voetbal zien af te dwingen.

Nmecha zelf voelt zich prima bij Anderlecht. Hij geniet ook interesse van Duitse, Engelse en Spaanse ploegen, maar is niet van plan om eender waar te tekenen. Er was eerder ook sprake van enkele Belgische topclubs, maar die interesse bleek niet concreet.

Hogere huurprijs

Dat maakt dat de kans groot is dat Nmecha wellicht opnieuw voor Anderlecht zal kiezen. De huurprijs wordt door Man City wellicht wel opgetrokken, maar RSCA wil Nmecha heel graag houden en een inspanning doen.

Poll: Vind jij dat Anderlecht een extra inspanning moet leveren voor Nmecha?

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester City

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024