Kat kerkhofs laat zich volledig gaan: "Dikke tetten is echt mijn ding"

Kat kerkhofs laat zich volledig gaan:
Woensdag 14 april 2021 - 21:45   I   door Redactie

Kat Kerkhofs heeft tegenwoordig Dries Mertens niet meer nodig om in het nieuws te komen. Met haar programma 'Kat zonder Grenzen' maakt ze naam voor zichzelf. En er zijn natuurlijk altijd nog haar borsten.

Dat onderwerp kwam alleszins ter sprake in de Youtube-reeks 'Vrienden worden met...’ van het immens populaire Supercontent op GoPlay. Daarin laat het duo bekende gasten haatcomments voorlezen. Bij Kat Kerkhofs zaten daar opvallend veel reacties over haar borsten bij. 

Bij een bikinifoto kreeg ze als haatcomment "De meloenen brengen geld op". Iets waar ze zelf hard om kan lachen. Er was onder meer ook nog een reactie op een artikel over haar borstverkleining. "Ik hou van dikke tetten", citeert ze een lezer. "Wat je van de natuur hebt gekregen moet je respecteren. Behalve als je die borstverkleining doet voor een ziekte."

"Dus enkel als ik een vleesetende bacterie op mijn 'dikke tetten' zou krijgen, zou ik een borstverkleining mogen doen?", lacht Kerkhofs. "Dikke tetten is trouwens echt mijn ding", zegt ze dan weer serieus. Daar zal Dries Mertens wellicht van kunnen meespreken.

TAGS  I  Napoli  I  Rode Duivels  I  Sport  I  Voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024