Club Brugge mag dromen van monstertransfer: "50 miljoen en geen cent minder"

Club Brugge mag dromen van monstertransfer:
Woensdag 14 april 2021 - 14:00   I   door Redactie

Ondanks het verlies op Anderlecht blijft Club Brugge torenhoog titelfavoriet. Omdat het zoveel kwaliteit in de kern heeft natuurlijk. Met één iemand die er momenteel torenhoog bovenuit steekt.

Noa Lang. Dat bewees de Nederlander nog eens met zijn weergaloze doelpunt tegen Anderlecht. Voor zover dat nog nodig was natuurlijk. Lang heeft zich sinds zijn komst in de zomer van vorig jaar ontpopt tot een absolute revelatie. 

En dat wekt natuurlijk de aandacht. Zeker omdat hij zich ook al liet zien in de voorbije EK-matchen met de Nederlandse beloftenploeg. Bij Club Brugge beseffen ze maar al te goed dat het per doelpunt en uitblinkersrol moeilijker wordt om Lang te houden.

Zeker omdat de flankaanvaller zelf ook aangeeft dat hij klaar is voor een stap hogerop. Maar dan zal er natuurlijk wel boter bij de vis moeten komen. Waar iedereen het bij blauw-zwart nu al over eens is, is dat Lang de recordsom voor uitgaande transfers - nu op naam van Wesley die voor 25 miljoen euro naar Aston Villa trok - zal verbreken.

Tot ver in Europa

Ondertussen passeerden ook al bedragen van 30 tot 35 miljoen de revue. Maar nu zijn wereldgoal tegen Anderlecht tot ver in Europa zal te zien zijn, mogen ze bij Club Brugge misschien zelfs dromen van meer. Dat doen alleszins de fans. Zo tweette één iemand na de topper alvast: "50 miljoen en geen cent minder."

Poll: Hoeveel zal Lang volgens jou opleveren?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024