‘Neymar vertrekt dan tóch bij PSG en maakt erg verrassende transfer’

‘Neymar vertrekt dan tóch bij PSG en maakt erg verrassende transfer’
Woensdag 14 april 2021 - 08:30   I   door Redactie

Neymar (29) zou dan toch voor een vertrek bij Paris Saint-Germain staan. De Braziliaanse aanvaller zou van plan zijn om een bocht van 180 graden te maken en niét bij te tekenen bij zijn huidige werkgever. Een terugkeer naar Barcelona is in de maak.

Het contract van Neymar is al eventjes een issue in Frankrijk. De 29-jarige dribbelkont is in de zomer van 2022 einde contract en zou PSG dan gratis kunnen verlaten. Een scenario dat de bazen van de Parijse formatie steeds meer de stuipen op het lijf jaagt.

Dat heeft uiteraard alles te maken met de houding van Neymar ten opzichte van zijn werkgever. De Braziliaan ligt dwars in de onderhandelingen en beseft dat hij in een luxepositie zit. PSG moét wel met een loonsverhoging over de brug komen, wil het Neymar houden.

(Lees verder onder de afbeelding)

Neymar heeft al beslist

Maar Neymar zou volgens Spaanse bronnen geen enkele intentie hebben om bij te tekenen in Parijs. Hij zou PSG in de zomer verlaten en een verrassende terugkeer naar Barcelona maken. De eerste contacten voor een overstap zijn reeds gelegd en Neymar zal niet rusten vooraleer hij opnieuw in Spanje kan gaan wonen.

Dat Neymar nu toch voor een terugkeer naar Camp Nou opteert, is best opmerkelijk. Tijdens eerdere mercato's werd de PSG-vedette meermaals aan Barça gelinkt. Na afgesprongen onderhandelingen leek het echter niet meer tot een hereniging te komen.

100 miljoen

Maar kijk: Barcelona en Neymar hebben elkaar nu opnieuw gevonden. Ze krijgen opnieuw vlinders in de buik als ze aan elkaar denken. Hoeveel Neymar precies moet kosten, is nog niet duidelijk. Er is sprake van een transfersom in de buurt van de 100 miljoen euro. Al zou PSG, gezien de contractsituatie van Neymar, ook vrede nemen met een lager bedrag.

Poll: Zou jij Neymar graag terug bij Barcelona zien spelen?

TAGS  I  Barcelona  I  PSG

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024