Tom Van Grieken clasht met speler uit Jupiler Pro League: “Dwaas en impulsief"

Tom Van Grieken clasht met speler uit Jupiler Pro League: “Dwaas en impulsief
Dinsdag 13 april 2021 - 17:30   I   door Redactie

Tom Van Grieken heeft het dinsdag aan de stok gekregen met een speler uit de Jupiler Pro League. De voorzitter van Vlaams Belang kreeg een dreigbericht van Beerschot-speler Ilias Sebaoui (19).

"Is dit normaal? Voetballer Ilias Sebaoui wenste me persoonlijk een goed 'Ramadan Mubarak'", schrijft een cynische Van Grieken bij het dreigbericht van Sebaoui. "Vindt het bestuur van Beerschot dit ok?", voegt de Vlaams Belang-voorzitter er nog aan toe.

Dwaas en impulsief

Ondertussen reageerde Beerschot al op het voorval. "Beerschot neemt formeel afstand van dergelijke persoonlijke posts. De club heeft inmiddels contact gehad met de jeugdspeler en dit grondig doorgesproken. De jeugdspeler biedt zijn oprechte excuses aan voor zijn dwaze en impulsieve post", luidt het in een mededeling van de club.

Van Grieken liet vervolgens weten dat het incident voor hem is afgesloten. "Goed signaal van Beerschot en van de betrokken speler. Iedereen maakt fouten. Het incident is voor mij gesloten", laat hij weten.

 

Voetballer Ilias Sebaoui wenste me persoonlijk een goed 'Ramadan Mubarak'! Vindt het bestuur van K. Beerschot V A dit ok?

Geplaatst door Tom Van Grieken op Dinsdag 13 april 2021

TAGS  I  Beerschot

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024