Filip Joos kan zijn ogen niet geloven: "Het is echt onbegrijpelijk"

Filip Joos kan zijn ogen niet geloven:
Dinsdag 13 april 2021 - 15:00   I   door Redactie

Filip Joos viel tijdens het voorbije weekend net niet van zijn stoel tijdens de topper tussen Anderlecht en Club Brugge. Toen Adrien Trebel een corner ging trappen, wist Joos niet wat hij zag.

Trebel opteerde voor een nogal onorthodoxe aanloop, waarbij hij zijn aanloop van aan de buitenkant van de cornervlag inzette. “Je maskeert je trap toch niet meer? Je kan alleen maar een ballonbal trappen op deze manier”, aldus Joos in Extra Time.

"Waarom doet hij dit?"

“Mignolet weet ook al op voorhand ‘Hier kan ik tussenkomen’. Waarom doet Trebel dit?”, klonk het verder nog vol ongeloof bij Joos. “Ik denk bij zo’n actie spontaan ‘Die cornervlag staat in de weg’”, repliceerde Wesley Sonck. “Het is ook in minuut 46 en niet in minuut 80 wanneer je tong op je schoenen hangt, hé”, pikte Joos opnieuw in.

“Hij toonde gewoon op voorhand wat hij zou gaan doen. Echt onbegrijpelijk dit…”, besloot de commentator. Arnar Vidarsson besloot met een komische noot. “Ik heb eens een ploegmaat gehad die het probeerde en hij trapte tegen de cornervlag aan. Dat was wel in IJsland”, waarna er algemene hilariteit volgde aan tafel.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024