Wesley Sonck moét iets kwijt over dochter Amy: "Wat kan ik eraan doen?"

Wesley Sonck moét iets kwijt over dochter Amy:
Dinsdag 13 april 2021 - 10:30   I   door Redactie

Wesley Sonck is tegenwoordig niet meer weg te slaan van het televisiescherm. De gewezen Rode Duivel duikt regelmatig op als analist, co-commentator bij wedstrijden én in het razend populaire programma 'De Container Cup'.

"Ik heb 17 jaar als profvoetballer gespeeld, ik ben voetbalanalist op TV, maar voor héél veel mensen ben ik nu 'dienen van De Container Cup'", vertelt Sonck in een gesprek met Radio 2. "Het programma is enorm populair dus ik snap het wel", voegt de gewezen aanvaller er nog aan toe.

"Hoe is het nog met uw dochter?"

Ook Amy Sonck, de dochter van Wesley, won de voorbije jaren aan populariteit. In De Container Cup werd dat duidelijk. Special Olympics-atleet Gilles Dupont maakte vorige week nog een opmerking over Amy. "Hoe is het nog met uw dochter?", grapte Dupont.

Papa Wesley vindt de opmerkingen over zijn dochter meestal maar niets. Bij Radio 2 komt hij er nog eens op terug. "Wat moet ik daarop zeggen? Wat kan ik eraan doen dat dat kind zo knap is. Ik ben fier op mijn kinderen. Maar ik heb Gilles wel gezegd: Opletten, hé gangster!'", reageert Sonck.

"Het verval is begonnen"

Op zijn 42ste is Wesley nog steeds in shape, zo bleek tijdens de promofilmpjes van De Container Cup. "Ik heb daar jaren hard voor getraind, maar het verval is begonnen" lacht de ex-speler van onder meer KRC Genk, Ajax en Club Brugge. "Ik zeg altijd: mijn kathedraal is een kerkje aan het worden."

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Rode Duivels  I  De Container Cup

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024