Anderlecht staat met rug tegen de muur, toptransfer dreigt af te springen

Anderlecht staat met rug tegen de muur, toptransfer dreigt af te springen
Dinsdag 13 april 2021 - 11:30   I   door Redactie

Ondanks het feit dat het RSC Anderlecht momenteel voor de wind gaat op sportief vlak, blijft de Brusselse club het moeilijk hebben. De financiële situatie houdt RSCA in een wurggreep.

Anderlecht zou graag het volgende seizoen al voorbereiden, maar dat blijkt niet evident. Doordat er nog steeds geen akkoord werd bereikt over een kapitaalsverhoging, kunnen er geen inkomende transfers gerealiseerd worden.

Het maakt dat paars-wit momenteel zonder tanden de transfermarkt op moet. Het heeft geen enkele financiële slagkracht en dat zorgt voor problemen in de hangende dossiers. Anderlecht wil topschutter Lukas Nmecha (22) langer in het Lotto Park houden, maar kan voorlopig geen actie ondernemen.

Nmecha blijft niet wachten

In een ideale wereld zou RSCA de 22-jarige Nmecha definitief overnemen van Manchester City. Of nog een jaar huren, eventueel met een aankoopoptie. Op dit moment is zo'n scenario echter niet aan de orde. Doordat Anderlecht niet kan toeslaan, dreigt het Nmecha aan het einde van de rit te verliezen.

De interesse in de aanvaller neemt toe en Nmecha is niet van plan om eeuwig te blijven wachten op een voorstel van Anderlecht. De Duitser voelt zich goed in Brussel, maar geniet nu al interesse uit de Bundesliga en Premier League. En de voorstellen van die geïnteresseerde clubs zullen niet zo lang op zich laten wachten.

Poll: Denk jij dat Nmecha ook volgend seizoen nog bij Anderlecht zal spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester City

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024