Dit zei Clement in Club-kleedkamer na pijnlijk verlies tegen Anderlecht

Dit zei Clement in Club-kleedkamer na pijnlijk verlies tegen Anderlecht
Maandag 12 april 2021 - 15:00   I   door Redactie

Club Brugge liet zich zondagavond verrassen in het Lotto Park. Zo'n zeventig minuten leek er geen vuiltje aan de lucht voor blauw-zwart. Tot Anderlecht plots twee doelpunten maakte en de zege naar zich toe trok. Club-coach Philippe Clement moest het met lede ogen aanzien.

Voor de microfoon van Eleven Sports probeerde Clement zijn lippen zo stijf mogelijk op elkaar te houden toen het over de tegengoals ging. De trainer van Club - ietwat geïrriteerd - wilde liever niet in detail treden. Hij zou zijn uitgebreide analyse van de tegengoals bewaren voor in de kleedkamer.

Te slap

Voor zijn groep benoemde Clement de zaken wel, zo vernamen we. De trainer benadrukte dat er bij beide goals te slap werd verdedigd. Dat het beter had gemoeten. En dat Club de match ook niet zomaar uit handen had mogen geven na de 0-1-voorsprong.

Clement had zo ook meteen oog voor een serieus werkpunt: een voorsprong vasthouden en/of uitbreiden. Iets wat de jongste tijd niet zo makkelijk meer lukt. Clement probeerde zijn spelers meteen weer op scherp te zetten. Hij beseft immers als geen ander dat er nog zware matchen aankomen in de play-offs.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024