Serieuze klap na winst tegen Club: 'Deze 3 uitblinkers verlaten RSCA'

Serieuze klap na winst tegen Club: 'Deze 3 uitblinkers verlaten RSCA'
Maandag 12 april 2021 - 14:30   I   door Redactie

RSC Anderlecht boekte zondag nog een deugddoende overwinning tegen Club Brugge, maar een dag later wordt paars-wit opnieuw met de neus op de feiten gedrukt. RSCA zal straks enkele sterkhouders verliezen.

Italiaanse media melden dat het slechts een kwestie van tijd is vooraleer Albert Sambi Lokonga (21) de deur bij Anderlecht achter zich dichttrekt. De middenvelder zou zijn carrière in de zomer verderzetten bij AC Milan. Daar zijn ze helemaal overtuigd van de beloftevolle Rode Duivel.

Daar blijft het echter niet bij. Volgens Britse bronnen zal Anderlecht straks ook verder moeten zonder Lukas Nmecha (22). De spits zou straks hoe dan ook vertrekken bij paars-wit. Of Anderlecht nu Europees voetbal haalt of niet, Nmecha wil hogerop. Hij kan naar enkele Duitse en Engelse ploegen.

Ook Miazga naar de exit

Tot slot zou ook Matt Miazga (25) andere oorden opzoeken. De centrale verdediger, nog steeds eigendom van Chelsea, zou indruk gemaakt hebben op enkele Premier League-ploegen. Volgens Britse bronnen hebben de ploegen in kwestie betere papieren dan Anderlecht en moet paars-wit dan ook op zoek naar een vervanger.

Een serieuze domper voor de paars-witte familie, die nog aan het nagenieten was van de overwinning tegen Club Brugge. Of Anderlecht nu play-off 1 haalt of niet, Peter Verbeke staat straks hoe dan ook voor een moeilijke mercato.

Poll: Welk verlies zal volgens jou het zwaarst doorwegen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024