Marc Coucke zorgt voor ophef, Sven Ornelis zet RSCA-baas compleet voor schut

Marc Coucke zorgt voor ophef, Sven Ornelis zet RSCA-baas compleet voor schut
Maandag 12 april 2021 - 16:00   I   door Redactie

Marc Coucke heeft voor een stormpje gezorgd op de sociale media. Nadat Albert Sambi Lokonga zondag voor de 2-1 zorgde tegen Club Brugge, doorbrak Coucke het stilzwijgen op Twitter. Iets wat hij zich inmiddels misschien al heeft beklaagd…

Het was heel lang geleden dat Marc Coucke nog eens een voetbalgerelateerde tweet had verstuurd. Zondag was het dan plots zover. “Z.A.L.I.G”, luidde de veelzeggende tweet van Coucke. De boodschap werd extra gekruid met paarse hartjes en gebalde vuist-emoticons.

De tweet van Coucke deed flink wat stof opwaaien. Tal van supporters - voornamelijk die van Club Brugge - haalden uit naar de Anderlecht-baas. “Zielig” en “Hoe laag kan je vallen”, foeterden de fans in kwestie onder meer.

Relax

Notoir Club-fan Sven Ornelis riep de blauw-zwarte aanhang op om beleefd te blijven, maar kon het tegelijkertijd niet laten om Coucke op zijn plaats te zetten. In zijn reactie zat dan ook het nodige venijn.

“Hei Koen. Marc mag toch voor zijnn club supporteren. Maakt hem toch niet vuil. Wij 18 punten voor. Relax”, knipoogde Ornelis. Of hoe hij Coucke met een simpele reactie serieus voor schut zette...

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024