Amy Sonck trekt ongewenste voetballers aan: "Ik krijg regelmatig berichtjes"

Amy Sonck trekt ongewenste voetballers aan:
Zondag 11 april 2021 - 16:30   I   door Redactie

Amy Sonck is een populaire meid. Niet alleen omwille van haar knappe uiterlijk en geweldige lichaam, maar evenzeer omwille van haar innemende persoonlijkheid. Al trekken vooral die eerste twee ongewenste gasten aan.

De 20-jarige dochter van analist Wesley Sonck is schoonheidsspecialiste van opleiding, maar maakt momenteel vooral naam als influencer op Instagram. In ‘Voet Vooruit’ op Play Sports onthult ze dat haar populariteit ook in voetbalmiddens grote hoogten kent.

"Ik krijg regelmatig wel eens berichtjes van bepaalde voetballers. Maar ik probeer daar neutraal over te blijven. Wat de strafste naam is? Neen, dat ga ik niet zeggen." Amy blijft er dus heel diplomatisch over en daar heeft ze een goede reden toe.

Want net omdat haar vader profvoetballer is geweest, heeft ze zich voorgenomen zich zo weinig mogelijk in het milieu te begeven. "Of ik ooit iets zou beginnen met een profvoetballer? Ik probeer mij er van weg te houden. Mijn papa heeft gezegd dat dit alleen maar miserie met zich meebrengt."

TAGS  I  Sport  I  Voetbal  I  KRC Genk

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024