Iedereen omvergeblazen in Genk-STVV: "Hopelijk kijkt Roberto Martínez"

Iedereen omvergeblazen in Genk-STVV:
Zondag 11 april 2021 - 16:00   I   door Redactie

KRC Genk veegde zondagmiddag de vloer aan met STVV in een derby die er nooit één was. Met dank aan een aantal Genkse sterkhouders die hun verantwoordelijkheid namen.

Théo Bongonda uiteraard, die zit de laatste weken echt in de flow. Kristian Thorstvedt ook, die stopt niet met scoren de voorbije wedstrijden. En niet te vergeten Paul Onuachu, die altijd zijn goaltje meepikt.

Maar er kwam nog een uitblinker op het scorebord: Bryan Heynen. Hij mikte met een kanonskogel niet alleen de 2-0 in de winkelhaak, de middenvelder nam zijn ploeg ook op sleeptouw naar een ruime zege.

En zeggen dat hij normaal nog out was. Want John van den Brom nam Heynen vorige week nog verrassend op in de wedstrijdselectie voor de match op OHL. Nochtans viel de Genkse aanvoerder in de competitiewedstrijd tegen Standard geblesseerd uit en leek hij enkele weken aan de kant te moeten blijven.

Terug op niveau

Maar dat was buiten Heynen zelf gerekend. Hij verbaasde tegen STVV iedereen en is helemaal terug op niveau. Voor velen is dat niveau ook hoog genoeg om opgeroepen te worden voor de nationale ploeg. Op sociale media ging de oproep dan ook al snel rond.

Poll: Moet Heynen opgeroepen worden voor de Rode Duivels?

TAGS  I  KRC Genk  I  STVV

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024