Ronald Koeman gaat door het lint na nederlaag tegen Real Madrid (VIDEO)

Ronald Koeman gaat door het lint na nederlaag tegen Real Madrid (VIDEO)
Zondag 11 april 2021 - 13:00   I   door Redactie

Zaterdagavond kreeg Barcelona een serieuze opdoffer in de titelstrijd. De 2-1-nederlaag bij Real Madrid viel slecht bij trainer Ronald Koeman. Vooral omdat Barça in zijn ogen bestolen werd.

Aanleiding was een strafschopfase kort voor het einde bij een 2-1-stand. Barcelona-aanvaller Martin Braithwaite ging op een doorregend veld behoorlijk spectaculair neer nadat Real Madrid-verdediger Mendy hem leek geraakt te hebben.

De scheidsrechter zag er evenwel geen graten in, ook de VAR greep niet in en zowat iedereen vond na het zien van de beelden dat - hoewel Mendy Braithwaite licht aanraakte - het om een schwalbe van de Deen ging. Maar dat was buiten Ronald Koeman gerekend.

De Barça-coach was er ook na het zien van de beelden absoluut van overtuigd dat het penalty was. En toen een journalist tijdens een het interview achteraf niet meteen in die redenering mee ging, werd het Koeman te veel.

De Nederlander ging nogal grof te keer tegen de journalist en besloot vervolgens om het interview lomp af te breken door gewoon weg te lopen. Ook trainers zijn duidelijk maar mensen.

Poll: Begrijp je dat een trainer zomaar wegloopt van een interview?

TAGS  I  Real Madrid  I  Barcelona

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024