Imke Courtois fileert Anderlecht tot op het bot: "Hij zorgt voor gif"

Imke Courtois fileert Anderlecht tot op het bot:
Zondag 11 april 2021 - 08:30   I   door Redactie

Op de voorlaatste speeldag van de reguliere competitie staan alle schijnwerpers op Anderlecht-Club Brugge gericht. En dus halen straks ook waarnemers en analisten hun scherpste pen boven.

In De Zondag laat Imke Courtois haar licht al schijnen op paars-wit en ook de analiste stelt vast dat er nu amper nog gesproken wordt over een gebrek aan kwaliteit bij Anderlecht. “Was het niet eerder een gebrek aan efficiëntie dan aan kwaliteit?", aldus Courtois.

"Dat er een schromelijk gebrek aan kwaliteit zou zijn, vind ik in elk geval overdreven. Het is wel een jonge ploeg, dat jeugdige en het gebrek aan maturiteit en evenwicht is een extra factor waar rekening mee moet worden gehouden."

En dan zijn er ook nog de toegevoegde waarden Trebel, Ashimeru en Verschaeren. “Trebel heeft een zeker gif in zijn spel dat misschien aanvoelt als atypisch voor Anderlecht, maar wel een goede aanvulling is op het soms academisch voetbal."

Fan van Verschaeren

"Lokonga is de technisch vernufte speler, Trebel de kuitenbijter. En je weet dat ik altijd een fan ben geweest van Veschaeren. Trebel, Ashimeru, Verschaeren… er lijkt nu toch licht aan het einde van de tunnel."

Courtois besluit: "Anderlecht is nog geen ploeg om kampioen te spelen, daarvoor moeten er nog een paar sterkhouders bijkomen, maar als ze play-off 1 halen, hebben ze dit jaar toch een belangrijke doelstelling gehaald."

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Standard  I  sport  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024