AA Gent plooit niet onder zware druk en vernedert Charleroi

AA Gent plooit niet onder zware druk en vernedert Charleroi
Zaterdag 10 april 2021 - 22:37   I   door Redactie

Zouden de Gent-spelers ooit al onder grotere druk gezet zijn door trainer en voorzitter dan voor de match tegen Charleroi zaterdagavond? Hoe dan ook, de Buffalo's reageerden zoals het moest en stuurden Charleroi met 4-0 terug naar huis.

De spelers hadden de dwingende boodschap om te winnen goed in hun oren geknoopt, want eigenlijk was de match al na acht minuten gespeeld. Eerst zag Roman Bezus zijn schot via een Charleroi-verdediger in doel caprioleren.

Vervolgens werd diezelfde Bezus neergehaald in het strafschopgebied, waarna hij zelf achter de bal ging staan. Het penalty-complex in gedachten hield al wat Buffalo was de adem in, maar de Oekraïner faalde niet vanop de stip.

Na de rust schoot Tissoudali op aangeven van Odjidja net niet het doel aan flarden - de bal ging via de kruising binnen en in de slotfase maakte De Bruyn er tegen een niet onverdienstelijk Charleroi 4-0 van.

Finale tegen Zulte Waregem

Door deze zege blijft AA Gent in de running voor play-off 2. Als er volgend weekend op de slotspeeldag gewonnen wordt in een heuse finale op Zulte Waregem, maar enkel als er gewonnen wordt, dan heeft het alsnog een ticket voor play-off 2 in handen.

Poll: Haalt AA Gent nog play-off 2?

TAGS  I  AA Gent  I  Charleroi

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024