’Steven Defour (32) wordt meteen trainer in Belgische competitie’

’Steven Defour (32) wordt meteen trainer in Belgische competitie’
Vrijdag 09 april 2021 - 09:30   I   door Redactie

Steven Defour (32) houdt het op het einde van dit seizoen voor bekeken als profvoetballer. Toch zal de gewezen Rode Duivel zijn schoenen nog niet meteen aan de haak hangen. Hij zal ze immers nog goed kunnen gebruiken...

Het Laatste Nieuws meldt dat Defour wellicht ook volgend seizoen nog vaak op het trainingsveld zal staan. De 32-jarige middenvelder wordt zo goed als zeker jeugdtrainer bij KV Mechelen. Defour en Malinwa zijn enthousiast over een samenwerking en de onderhandelingen verlopen vlot.

Er wordt momenteel nog gesproken over de precieze rol die Defour straks zal opnemen. De 32-jarige volgt alvast een verkorte trainerscursus en zou graag zijn eerste stappen als trainer/begeleider in de jeugd van KV Mechelen zetten. Defour gaf eerder al enkele proeftrainingen en toonde zich ook de mentor van jonkies als Aster Vranckx.

Verrijking

Bij KV Mechelen doen ze er alles aan om de deal zo snel mogelijk rond te krijgen. "Steven die een rol opneemt op de jeugdacademie, dat zou een verrijking zijn", aldus Head of Development Sven Swinnen in Het Laatste Nieuws. "Met zijn ervaring zou hij een belangrijke rol kunnen spelen. Wij hopen dat het rond komt", besluit Swinnen.

Poll: Denk jij dat er goede trainer in Steven Defour schuilt?

TAGS  I  KV Mechelen  I  Standard  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  Antwerp

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024