Tom De Sutter irriteert Club Brugge-fans enorm met uitspraken over Anderlecht

Tom De Sutter irriteert Club Brugge-fans enorm met uitspraken over Anderlecht
Donderdag 08 april 2021 - 22:00   I   door Redactie

Tom De Sutter (35) kwam gedurende zijn spelerscarrière uit voor zowel Club Brugge als RSC Anderlecht. De spits op rust is dan ook de ideale persoon om zich uit te spreken over de situatie van beide ploegen.

In een gesprek met de Franstalige krant La Capitale blikt De Sutter vooruit naar de topper van aanstaande zondag. Hij toont zich opvallend positief voor Anderlecht, iets wat bij de fans van Club Brugge niet bepaald in goede aarde zal vallen.

"Je voelt dat Anderlecht progressie maakt"

“Je voelt dat Anderlecht progressie maakt”, merkt De Sutter op in de krant. “Al mag je niet vergeten dat deze ploeg dit seizoen al fantastische dingen heeft laten zien, om vervolgens een Anderlecht-onwaardige prestatie af te leveren."

"Dat is ergens begrijpelijk, want Vincent Kompany’s ploeg is en blijft natuurlijk jong. Maar dat Anderlecht in deze fase van het seizoen vierde is, zegt toch iets. Het is logisch dat die jonge jongens het beter doen nu ze zo’n dertig wedstrijden in 1A achter de kiezen hebben."

Titelkandidaat?

"Er lopen enkele veelbelovende spelers rond bij Anderlecht die nog zullen groeien. Met een beetje extra ervaring zie ik Anderlecht volgend seizoen zelfs meestrijden om de landstitel”, doet De Sutter een straffe voorspelling. Ook dat zullen ze bij Club niet graag lezen.

“Op voorwaarde dat de grootste talenten blijven uiteraard”, benadrukt de gewezen spits nog tot slot. “Anderlecht moet er altijd staan, of op zijn minst toch die ambitie hebben.”

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024