'Yari Verschaeren verlaat Anderlecht en maakt opvallende overstap'

'Yari Verschaeren verlaat Anderlecht en maakt opvallende overstap'
Donderdag 08 april 2021 - 20:00   I   door Redactie

Het gaat de jongste weken prima met Yari Verschaeren (19). De beloftevolle middenvelder maakt opnieuw het mooie weer bij RSC Anderlecht en dat zou hem in het tussenseizoen zelfs een toptransfer opleveren.

Enkele Italiaanse media melden dat Verschaeren voor een overstap naar AC Milan staat. De huidige nummer twee uit de Serie A zou van plan zijn om de nog steeds maar 19-jarige Verschaeren over te nemen van Anderlecht.

AC Milan is op zoek naar aanvallende middenvelders en Verschaeren past perfect in het gezochte profiel. De Rode Duivel is jong, dribbelvaardig en beschikbaar voor een acceptabele prijs. De Italianen geloven dat ze Verschaeren voor zo'n 20 miljoen euro kunnen losweken - naar Milan-normen een bescheiden som.

Lang en Sambi Lokonga

Het is niet de eerste keer dat een getalenteerde speler uit de Jupiler Pro League aan AC Milan wordt gelinkt. Eerder werden ook Noa Lang, Odilon Kossounou en Albert Sambi Lokonga reeds genoemd bij De Rossoneri. In het geval van Verschaeren zou de interesse echt wel concreet zijn. Milan hoopt de speler snel vast te leggen.

TAGS  I  AC Milan  I  Club Brugge  I  Anderlecht

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024