Preud’homme plots dicht bij Belgische eersteklasser: ‘Ze zijn in gesprek’

Preud’homme plots dicht bij Belgische eersteklasser: ‘Ze zijn in gesprek’
Donderdag 08 april 2021 - 10:30   I   door Redactie

Maakt Michel Preud'homme (62) binnenkort een spraakmakende comeback? Het is niet langer uitgesloten. MPH hield het eind vorig seizoen voor bekeken bij Standard, maar de Luikse succestrainer is en blijft gewild.

Vorige vrijdag raakte bekend dat Preud'homme zijn luilekkerleventje kon inruilen voor een avontuur bij de nationale ploeg van Congo. De Congolese Voetbalbond nam contact op met de trainer op rust en probeerde hem te overtuigen. Tevergeefs: Preud'homme bedankte immers vriendelijk voor het nochtans interessante aanbod.

(Lees verder onder de afbeelding)

Gewild. Ook in eigen land

Het feit dat de huidige coronamaatregelen het niet bepaald makkelijk maken om te pendelen tussen België en Congo, deden Preud'homme twijfelen. Hij overwoog de job aan te nemen, maar sloeg het Afrikaanse voorstel uiteindelijk toch af. MPH oordeelde dat hij zich niet volledig zou kunnen smijten in de job. En dan heeft het geen zin voor de vurige Luikenaar.

Ondertussen blijft Preud'homme gewild. Ook in eigen land. Zo maakt Antwerp opnieuw jacht op de ervaren trainer. The Great Old gaat na dit seizoen wellicht niet verder met Frank Vercauteren en speurt al naar een opvolger. Sterke man Luciano D'Onofrio kent Preud'homme al lang en nam volgens enkele bronnen contact op met zijn goede vriend.

Laatste huzarenstukje

D'Onofrio hoopt Preud'homme naar de Bosuil te lokken. Samen zouden ze werk kunnen maken van hun laatste huzarenstukje in de Belgische voetbalwereld. Om daarna - met een laatste prijs op zak? - écht van het leven te gaan genieten.

Sommige bronnen zeggen dat Preud'homme dicht bij Antwerp staat, volgens andere enkele andere geluiden is er wel nog niets concreet. Dat er (recent) gesprekken plaatsvonden, is echter zeker. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Zou jij Preud'homme graag aan de slag zien gaan bij Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Standard  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024