‘Coucke werkt superplan uit en investeert gigantisch bedrag in Anderlecht’

‘Coucke werkt superplan uit en investeert gigantisch bedrag in Anderlecht’
Donderdag 08 april 2021 - 10:00   I   door Redactie

Het is Marc Coucke menens om RSC Anderlecht opnieuw naar de top te leiden. Dat blijkt uit het feit dat de eigenaar - nog eens - van plan is om een enorm bedrag te investeren in paars-wit.

Woensdag maakte RSCA bekend dat het wijzigingen heeft doorgevoerd in de Raad van Bestuur. Met Luc Deleu en Hans Beerlandt werden twee leden toegevoegd aan de huidige bezetting. Bij die verandering alleen zal het echter niet blijven.

Zo komt er binnenkort ook een kapitaalsinjectie. Dat meldt La Dernière Heure. Op die manier zal Anderlecht zijn schuldenberg verder kunnen afbouwen. Een akkoord tussen de hoofd-en minderheidsaandeelhouders is er voorlopig niet, maar dat zou niet al te lang meer op zich laten wachten.

Meer dan 70 miljoen?

Marc Coucke heeft alleszins al een superplan uitgewerkt om Anderlecht er op financieel vlak opnieuw bovenop te krijgen. De succesvolle zakenman zal straks minimum 70 miljoen euro - misschien zelfs nóg meer - investeren in paars-wit. Een gigantisch bedrag, maar het toont aan dat Coucke absoluut wil slagen bij Anderlecht.

Het is niet alleen de bedoeling dat Anderlecht zijn schulden kan afbouwen, Coucke wil ook trofeeën winnen met zijn club. En door extra te investeren zou dat misschien wel sneller dan verwacht kunnen lukken.

Poll: Denk jij dat Anderlecht snel weer de beste ploeg van het land zal zijn?

TAGS  I  Anderlecht

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024