Kompany heeft beslist over Refaelov en Mbokani: ‘Enkel híj tekent bij RSCA’

Kompany heeft beslist over Refaelov en Mbokani: ‘Enkel híj tekent bij RSCA’
Donderdag 08 april 2021 - 08:00   I   door Redactie

Lior Refaelov (34) en Dieumerci Mbokani (35) zijn straks allebei einde contract bij Royal Antwerp FC. Hoewel het tweetal nog steeds van onschatbare waarde is voor de oudste ploeg van het land, blijft een nieuwe overeenkomst uit.

Het is dan ook goed mogelijk dat Refaelov en Mbokani straks andere oorden opzoeken. Belgische topclubs liggen alvast op de loer. Onder hen ook Anderlecht. Begin deze week raakte bekend dat paars-wit reeds zijn licht heeft opgestoken bij de twee sterspelers van The Great Old.

Dat Refaelov en Mbokani straks gratis op te pikken zijn op de Bosuil, spreekt tot de verbeelding. Peter Verbeke ziet in de twee ervaren rotten echte leiders die de jonge jongens van Anderlecht kunnen gidsen. De vraag is of Verbeke trainer Vincent Kompany meekrijgt in dat verhaal.

Plannen lauwtjes onthaald door Kompany

De plannen van Verbeke zouden slechts lauwtjes onthaald zijn door Kompany. De RSCA-coach gelooft dat Mbokani een versterking is voor zijn huidige ploeg, maar de komst van Refaelov ziet hij een pak minder zitten. Kompany ziet voor de Israëli geen belangrijke rol weggelegd in het huidige paars-wit.

Omdat Rafa ook nog eens een dure vogel is, zou Kompany hem dan ook liever niet naar het Lotto Park zien komen. De trainer is van mening dat Anderlecht zijn centen beter in andere spelers stopt. Volgens enkele bronnen zou dan ook enkel Mbokani bij Anderlecht tekenen.

Poll: Wat moet Anderlecht volgens jou doen?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024