'Antwerp zet aanval in op Club Brugge en haalt ongezien uit'

'Antwerp zet aanval in op Club Brugge en haalt ongezien uit'
Woensdag 07 april 2021 - 17:30   I   door Redactie

Het staat los van de uiterst pijnlijke 1-4-nederlaag tegen Anderlecht, maar toch. Paul Gheysens is er niet de man naar om tweede viool te spelen. En dus wil de Antwerp-voorzitter zo snel mogelijk naar de top.

"Daarom wil Gheysens zo snel mogelijk de jeugdacademie afwerken en ook daar zorgen voor goeie werkomstandigheden", schrijft Sport/Voetbalmagazine. "Op die manier wil hij zijn sportieve investering verzekeren op de lange termijn. Daar gaat het altijd om: werken op en denken aan de lange termijn."

"Maar tegelijk katterap stappen zetten", vervolgt het weekblad. "Antwerp staat, vier jaar na de promotie, aan de top. Precies zoals hij zich voornam. Straks opnieuw in POI, dit jaar ook al Europees. Het doel was dit seizoen top vier, het wérd top vier, ondanks een trainerswissel, ondanks geen fans."

"Top twee is nu het nieuwe doel, en misschien volgend jaar Champions League. Gheysens wilde, met Antwerp, de Sinjoor iets geven om fier op te zijn." Sowieso is het hoofddoel van Gheysens de strijd met Club Brugge aangaan. Met ongeziene snelheid en middelen.

Bart Verhaeghe

Een moderne jeugdacademie die talent levert in combinatie met Champions League-miljoenen moet de Antwerp-preses voldoende munitie geven om toch op zijn minst gelijke tred te houden met aartsrivaal en Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe. En wie weet ook meer.

Poll: Wanneer zal Antwerp volgens jou Champions League spelen?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024