'Anderlecht kan het niet geloven, Antwerp krijgt drie punten cadeau'

'Anderlecht kan het niet geloven, Antwerp krijgt drie punten cadeau'
Woensdag 07 april 2021 - 14:00   I   door Redactie

Dreigt de race naar play-off 1 helemaal verstoord te worden om niet-sportieve redenen? Net nu de strijd weer helemaal open lag, kan Antwerp door een boycot van Moeskroen zomaar een ticket cadeau krijgen.

Door de zware 1-4-nederlaag tegen Anderlecht is Antwerp nog altijd niet verzekerd van een plaatsje in de mini-play-offs die dit seizoen met vier worden afgewerkt. En paars-wit is zelfs genaderd tot op twee punten. 

Met ook nog KV Oostende op vinkenslag zou het dus nog wel eens link kunnen worden voor Antwerp. En wordt de wedstrijd van komende maandag op het veld van Moeskroen alleen nog maar belangrijker. Zeker omdat ze daarna ook nog tegen KRC Genk moeten.

Maar nu zou het zomaar kunnen dat Antwerp de drie punten tegen Moeskroen zomaar cadeau krijgt. Want, zo weet De Gazet van Antwerpen: "De spelerslonen werden in februari al te laat betaald en ook voor maart wachten de spelers nog op hun salaris."

Onrust in de kleedkamer

En valt er nog te lezen: "In principe moet dat ten laatste vandaag worden gestort, maar er heerst onrust in de kleedkamer. Als het niet in orde komt, overwegen bepaalde spelers een staking voor de competitiematch van maandag tegen Antwerp."

Maar dat zit er volgens sommige bronnen ook effectief aan te komen. Een staking betekent niet aantreden en dus een forfaitnederlaag aan de broek. Maar meteen ook drie punten erbij voor Antwerp. En dat nieuws is bij Anderlecht naar verluidt sterk binnengekomen.

Tweede plaats

Bij paars-wit zijn ze immers aan het dromen gegaan over de tweede plaats. In die zin was de overwinning op de Bosuil cruciaal, maar nu zouden de Brusselaars Antwerp dus opnieuw zien uitlopen, zonder dat die er enige moeite moeten voor doen.

Poll: Is het fair dat Antwerp de drie punten cadeau krijgt?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Moeskroen  I  KRC Genk  I  KV Oostende

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024