'Anderlecht komt serieus bedrogen uit bij transfer Albert Sambi Lokonga'

'Anderlecht komt serieus bedrogen uit bij transfer Albert Sambi Lokonga'
Dinsdag 06 april 2021 - 17:00   I   door Redactie

Albert Sambi Lokonga (21) is aan zijn laatste weken in de Jupiler Pro League bezig. In de zomer zou de beloftevolle Rode Duivel zijn club RSC Anderlecht verlaten voor een avontuur in Italië.

AC Milan wordt steeds vaker - en steeds luider - genoemd als volgende bestemming van Sambi Lokonga. De jongere broer van gewezen Standard-man Paul-José Mpoku heeft zodanig veel indruk gemaakt op De Rossoneri, dat een transfer richting het mythische San Siro in de pijplijn zit.

Maldini is overtuigd

Paolo Maldini, technisch directeur bij AC Milan, is alvast overtuigd van Sambi Lokonga. Maldini heeft zijn bazen warm gemaakt voor de komst van Sambi Lokonga. Italiaanse media maken gewag van het feit dat clubleiding van Milan liefst 25 miljoen euro wil neertellen voor de middenvelder van RSCA.

Alleen lijkt Anderlecht straks toch zwaar bedrogen uit te komen bij de transfer van Sambi Lokonga. In België worden de geruchten over de transfersom van 25 miljoen afgedaan als speculaties. De entourage van Sambi Lokonga én Anderlecht willen niet vooruitlopen op de feiten.

(Lees verder onder de afbeelding)

Niet realistisch?

Volgens Het Laatste Nieuws is een transfersom van 25 miljoen euro in de huidige marktsituatie niet realistisch. “Des te meer omdat Sambi Lokonga zich in Europa niet kunnen tonen heeft”, benadrukt de krant. Anderlecht zal straks dan ook vrede moeten nemen met een veel lagere transfersom.

Mogelijk moet paars-wit zelfs vrede nemen met een bedrag van om en bij de 15 miljoen. Een verkoop is wel noodzakelijk. RSCA moeten zijn schulden zien af te bouwen en moet spelers als Sambi Lokonga dan ook zo snel mogelijk te gelde zien te maken.

Poll: Hoeveel gaat Anderlecht volgens jou vangen voor Sambi Lokonga?

TAGS  I  Anderlecht  I  AC Milan

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024