Verbeke krijgt stevig transferbudget, Anderlecht gaat Club Brugge bestormen

Verbeke krijgt stevig transferbudget, Anderlecht gaat Club Brugge bestormen
Dinsdag 06 april 2021 - 11:30   I   door Redactie

RSC Anderlecht is stilaan écht stappen aan het zetten. Paars-wit won maandag met 1-4 op het veld van Antwerp en mag dromen van play-off 1-voetbal. En vanaf dan kan het snel gaan.

Anderlecht hoopt dat het straks alsnog een Europees ticket in de wacht kan slepen. Na een moeilijk en wisselvallig seizoen zou dat hoe dan ook een mooie bekroning - én een heuse opsteker - zijn voor Vincent Kompany en de zijnen.

Het Laatste Nieuws geeft de paars-witte burger overigens nog iets meer moed. Zo ziet het er namelijk naar uit dat Anderlecht komende zomer kapitaalkrachtiger zal zijn dan tijdens de twee voorbije mercato's samen.

Volgens de krant zal sportief directeur Peter Verbeke een stevig transferbudget krijgen. Verbeke zal de huidige Anderlecht-kern dan ook van een grondige opknapbeurt kunnen voorzien. Op die manier zou paars-wit sneller dan verwacht stappen gaan zetten.

Club van de troon stoten

Het is en blijft de bedoeling om Club Brugge van de troon te stoten. Anderlecht heeft de intentie om op termijn opnieuw de grootste club van het land te zijn. Vanaf volgend seizoen wil het blauw-zwart al gaan bestormen. Zowel op als naast het veld.

Poll: Denk jij dat Anderlecht volgend seizoen boven Club Brugge zal eindigen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  AA Gent  I  KRC Genk

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024