Afgang tegen Anderlecht is de druppel: “Vercauteren moet meteen vertrekken"

Afgang tegen Anderlecht is de druppel: “Vercauteren moet meteen vertrekken
Dinsdag 06 april 2021 - 08:30   I   door Redactie

Frank Vercauteren ligt zwaar onder vuur na de pijnlijke afgang tegen zijn gewezen werkgever RSC Anderlecht. De trainer van Royal Antwerp krijgt de wind van voren na de 1-4-nederlaag. Vertrekt hij straks alweer op de Bosuil?

Hij mag van geluk spreken dat de Bosuil maandagavond niet vol zat, of het was niet goedgekomen. Dat blijkt uit de tonnen kritiek die Vercauteren na afloop van Antwerp-Anderlecht moet incasseren. De fans van The Great Old hopen dat de trainer straks zijn koffers pakt en vertrekt.

"Blessin of Thorup"

"Antwerp moet het contract van Vercauteren niet verlengen. Dat heeft deze match duidelijk gemaakt", lezen we op Twitter. "Volgend seizoen moet er een trainer als Blessin of Thorup komen", merkt iemand anders op.

Sommigen vinden zelfs dat eigenaar Paul Gheysens de 64-jarige Vercauteren stante pede op straat moet zetten. "Vercauteren moet meteen uit zijn functie ontheven worden" en "Keer toch terug naar Rusland!", foeteren de kwade Antwerp-supporters nog. Er is duidelijk iets gebroken tussen fans en trainer.

Poll: Vind jij dat Antwerp afscheid moet nemen van Vercauteren?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  KRC Genk

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024