Erg verrassend: 'Transfervrije Mbokani én Refaelov op weg naar Anderlecht'

Erg verrassend: 'Transfervrije Mbokani én Refaelov op weg naar Anderlecht'
Dinsdag 06 april 2021 - 07:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht is van plan om stevig toe te slaan op de transfermarkt. Paars-wit snuffelt aan Dieumerci Mbokani (35) én Lior Refaelov (34). RSCA zou de twee Antwerp-spelers, allebei einde contract, straks willen oppikken.

Eerder raakte al bekend dat RSCA op Mbokani aast. Er vonden zelfs al verkennende gesprekken plaats tussen het Anderlecht-bestuur en Mbokani. En nu blijkt dat het Anderlecht dus menens is om de Congolees terug te halen naar Brussel.

Meer zelfs: Het Nieuwsblad meldt dat Anderlecht niet alleen Mbokani, maar ook Refaelov wil overnemen. Ook hij wacht, zelfs na het winnen van de Gouden Schoen, al maanden op een contractverlenging en vertrekt straks mogelijk gratis op de Bosuil.

Metier

Anderlecht zocht ondertussen al toenadering en slaat straks wellicht toe. Sportief directeur Peter Verbeke is alvast overtuigd. "Hij is van het standpunt dat je met kids geen titels wint en wil wat metier toevoegen aan de kern", schrijft Het Nieuwsblad.

Mbokani kende al twee eerdere passages bij Anderlecht en pakte er toen drie titels. Hij droomt van een terugkeer naar zijn oude liefde. Een overstap van Refaelov zou dan weer uiterst opmerkelijk zijn. Rafa heeft een verleden bij Club Brugge. Een transfer naar Anderlecht zou dan ook erg gevoelig liggen.

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024