Lukas Nmecha irriteert Club Brugge-fans enorm met riskante uitspraken

Lukas Nmecha irriteert Club Brugge-fans enorm met riskante uitspraken
Maandag 05 april 2021 - 22:00   I   door Redactie

Lukas Nmecha heeft zich in aanloop naar de klassieker tussen Club Brugge en RSC Anderlecht niet bepaald populair gemaakt bij de tegenstander. Met zijn uitlatingen na afloop van de match tegen Antwerp, wekte Nmecha ongetwijfeld ergernis op bij de blauw-zwarte aanhang.

Nmecha miste weliswaar een strafschop tegen Antwerp, maar toonde zich nadien wel belangrijk met twee assists. "Het was belangrijk dat ik snel reageerde na die misser. Persoonlijk vind ik het nog altijd veel leuker zelf te scoren dan een assist te geven. We konden zelfs nog meer goals maken", aldus een zelfzekere Nmecha bij Het Laatste Nieuws.

"Weinig ploegen die dit kunnen"

"Dit was alleszins de beste versie van onszelf. Weinig ploegen die dit kunnen op Antwerp. Een statement, wat we na de pauze lieten zien. Een prestatie ook die er al enige tijd zat aan te komen. Want het enige verschil met sommige andere matchen, was dat we nu onze kansen afmaakten", voegde Nmecha er nog aan toe.

Waarna de Duitser al een prikje uitdeelde aan Club Brugge. "Als we zo voetballen, kunnen we iedereen aan. Ook Club Brugge. Natuurlijk wordt dat nog een zware match, net als de uitmatch tegen Sint-Truiden. Maar ik herhaal: als we spelen zoals vandaag, moet het ook tegen Club kunnen", aldus Nmecha. Bij Club zullen ze daar ongetwijfeld anders over denken...

Poll: Denk jij dat Anderlecht komend weekend gaat winnen van Club Brugge?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024