Verlies op Standard doet bom ontploffen bij AA Gent: "Onstuitbare etter"

Verlies op Standard doet bom ontploffen bij AA Gent:
Maandag 05 april 2021 - 12:30   I   door Redactie

De onverwachte en pijnlijke, maar ook verdiende nederlaag op Standard heeft AA Gent opnieuw met de voeten op de grond gezet. Voor zover dat nog nodig mocht zijn natuurlijk.

Voorzitter Ivan De Witte en algemeen manager Michel Louwagie konden het amper nog aanzien. De droom van play-off 1 door de 0-1-ruststand werd in de tweede helft een nachtmerrie door de 2-1-eindstand.

"Wie al een heel seizoen achter de feiten aanholt zoals AA Gent, kan eigenlijk niet verwachten dat het straks alsnog Europa in mag", verwoordt Het Nieuwsblad het. "Als het seizoen over twee weken al eindigt, heeft dat toch een voordeel. Het voordeel van de duidelijkheid."

En dat druk de krant bijzonder plastisch uit. "Geen pleister op de etterende wonde. Wel onstuitbare etter", valt er te lezen. "De duidelijkheid dat er moet ingegrepen worden. Dat een inhaalbeweging zich aandient als er straks weer aansluiting moet worden gemaakt bij de top."

Schokgolf

En dat gegeven stuurt op dit moment een schokgof door de hele club. "AA Gent heeft meer nodig dan alleen strafschopspecialisten", besluit Het Nieuwsblad. "Of zoals Hein Vanhaezebrouck dat al meermaals zei: ‘Er ligt veel werk op de plank.” Een understatement.

Poll: Zal AA Gent de noodzakelijke 'kuis' doorvoeren binnen de hele club?

TAGS  I  Standard  I  AA Gent

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024