Club Brugge maakt zich grote zorgen over Charles De Ketelaere

Club Brugge maakt zich grote zorgen over Charles De Ketelaere
Maandag 05 april 2021 - 11:30   I   door Redactie

Bij Club Brugge zijn ze nu al aan het aftellen naar de topper tegen Anderlecht van komende zondag. De gelegenheid immers om eerherstel af te dwingen na de recente povere prestaties.

Maar dan zal blauw-zwart best wel over zijn sterkst mogelijke elftal beschikken. In dat opzicht is de recente blessure die Noa Lang bij de Nederlandse beloften opliep een serieuze streep door de rekening.

Zeker omdat zijn vervanger Tahith Chong voorlopig niet dezelfde kwaliteit kan brengen als flankaanvaller. Zorgen dus voor Philippe Clement. Maar die worden nog groter als Charles De Ketelaere ter sprake komt. 

De youngster die in de Champions League-campagne zo schitterde is na zijn corona-besmetting - de match tegen AA Gent uitgezonderd - nog niet boven water gekomen. De wedstrijd op het veld van KV Kortrijk afgelopen zaterdag was exemplarisch, hij maakte maar weinig klaar.

Enkel nog Dost

Net als bij Noa Lang - die aangaf dat hij tijd nodig had om opnieuw op niveau te komen - vrezen ze in Brugge naar verluidt dat De Ketelaere hetzelfde lot beschoren is. En ook dat is een serieuze aderlating.

Want dan blijft er vooraan eigenlijk enkel nog een fitte Bas Dost over om het verschil te maken. Uiteraard zijn er nog Badji, Perez en zelfs Okereke, maar die zijn of nog niet beslissend en matuur genoeg of halen niet hetzelfde niveau als een topfitte De Ketelaere.

Poll: Zal De Ketelaere opnieuw op niveau zijn tegen Anderlecht?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024