Fans AA Gent halen vernietigend uit na verlies op Standard: "Rekening vereffenen"

Fans AA Gent halen vernietigend uit na verlies op Standard:
Zondag 04 april 2021 - 20:45   I   door Redactie

Ze zouden dit seizoen dé grote concurrent worden voor Club Brugge en meestrijden voor de titel. Maar hoe anders is het gelopen voor AA Gent. De grootste dupe van die miscasting: de supporters.

En die hebben het volledig gehad na het pijnlijke verlies op Standard. Nog maar eens een wedstrijd weggegeven. Nog maar eens een opdoffer. Trop is teveel. En dat lieten ze op sociale media merken ook.

Vooral het bestuur is kop van jut. Heel wat fans vinden dan ook dat het tijd is om niet alleen de kleedkamer, maar ook de bestuurskamer uit te kuisen. Met algemeen manager Michel Louwagie voorop. 

Die wordt onder meer verweten dat er nog altijd geen enkele compensatie gekomen is voor de abonnementen. Terwijl ze er niet eens een beetje voetbalplezier voor in de plaats krijgen. Het mag duidelijk zijn, de relatie is volledig verzuurd. 

Charleroi en Zulte Waregem

Afwachten hoe dat zal aflopen, maar veel fans geven zelfs al te kennen dat ze de resterende matchen - thuis tegen Charleroi en op het veld van Zulte Waregem - niet eens meer gaan bekijken.

TAGS  I  Standard  I  AA Gent  I  Charleroi  I  Zulte Waregem

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024