Boskamp waarschuwt Martínez: "Hij kan voor het EK niet meer om hém heen"

Boskamp waarschuwt Martínez:
Zondag 04 april 2021 - 14:00   I   door Redactie

Nu de interlandperiode met de WK-kwalificatie-interlands erop zit is het aftellen naar het EK begonnen. En dan laten analisten en commentatoren hun stemmen gelden. Die van Johan Boskamp weegt nog altijd iets zwaarder. Figuurlijk toch.

Maar de Nederlander heeft natuurlijk een uitgesproken mening. In Het Belang van Limburg antwoordt hij op de vraag of Leandro Trossard zich de voorbije interlandperiode verzekerd heeft van het EK.

"Trossard is al weken goed bezig", stelt Boskamp. "Ook bij Brighton maakt hij het verschil. Als hij dit niveau volhoudt, zit hij straks in de EK-selectie. Eigenlijk kan Martinez al niet meer om hem heen."

Zelfs al is er Eden Hazard. "Ja, Hazard is weer aan het trainen en is van enorme klasse. Maar Eden is al twee jaar op de sukkel. Ik zie trouwens niet in waarom 'Trossardje' en Eden niet allebei geselecteerd kunnen worden."

"Tegen Italië of Spanje moet je er staan"

"Veel spelers zijn al verzekerd van een selectie. Verschillende jongens die Wit-Rusland wegtikten, zullen wel eens kunnen ontbreken op het EK. Het gaat er natuurlijk ook niet om of je tegen Wit-Rusland goed bent - dat lukt wel - maar tegen een Italië of Spanje moet je er staan", besluit Boskamp.

Poll: Moet Trossard voor jou mee naar het EK?

TAGS  I  KRC Genk  I  Brighton

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024