'Didier Lamkel Zé verlaat Antwerp en maakt verrassende toptransfer'

'Didier Lamkel Zé verlaat Antwerp en maakt verrassende toptransfer'
Zaterdag 03 april 2021 - 09:00   I   door Redactie

Didier Lamkel Zé (24) is en blijft een enfant terrible, maar de Kameroener knokte zich ondanks al zijn fratsen toch opnieuw in de ploeg bij Royal Antwerp FC. Al ziet het er toch steeds meer naar uit dat Lamkel Zé na dit seizoen gaat vertrekken.

Buitenlandse bronnen melden dat Lamkel Zé de Bosuil straks gaat inruilen voor een avontuur bij FC Porto. Lamkel Zé werd eerder al aan Porto gelinkt, maar zou nu ook echt bij de Portugese topclub aan de slag gaan.

Dat de aanvaller niet al te lang meer bij Antwerp zou spelen, stond ook al even in de sterren geschreven. Lamkel Zé kreeg enkel en alleen een nieuwe kans van Frank Vercauteren omdat de clubleiding de speler straks voor enkele miljoenen wil verkopen.

Voorzitter Paul Gheysens en diens rechterhand Luciano D'Onofrio beseffen dat Lamkel Zé een zeker kapitaal vertegenwoordigt. Ze wilden hem dan ook niet zomaar laten gaan. Dat Porto geïnteresseerd is, is niet zo vreemd. Het is geen geheim dat D'Onofrio een goede band heeft met die club.

5 miljoen?

Bij Antwerp hoopt men dat Lamkel Zé straks nog eens vlamt in play-off 1. Het zou zijn marktwaarde enkel alleen de hoogte injagen. The Great Old hoopt minimum 5 miljoen euro te verdienen aan de verkoop van zijn enfant terrible.

 

 

TAGS  I  Antwerp  I  FC Porto

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022