'Haaland tekent bij Barcelona, Messi vertrekt en maakt straffe transfer'

'Haaland tekent bij Barcelona, Messi vertrekt en maakt straffe transfer'
Vrijdag 02 april 2021 - 21:00   I   door Redactie

Er zijn grote veranderingen op til bij FC Barcelona. Het ziet er naar uit dat de ploeg van Ronald Koeman er volgend seizoen volledig anders zal uitzien. Eerst en vooral maakt Barça werk van de komst van Erling Haaland (20).

Mino Raiola en de vader van Haaland werden eerder deze week gespot in Spanje. De heren gingen praten met Real Madrid én met Barcelona. Volgens Don Balon verliepen vooral de gesprekken met Barça goed. Zo goed zelfs dat Haaland straks in Camp Nou zou tekenen.

Messi naar de exit

Haaland moet de nieuwe doelpuntenmachine van Barcelona worden, dat is nu al duidelijk. De Noor zal wel niet de kans krijgen om samen met Lionel Messi (33) in dezelfde ploeg te spelen. Nog volgens Don Balon is Messi namelijk niet van plan om zijn aflopende contract bij De Blaugrana te verlengen.

Messi geraakt er maar niet uit met het bestuur van Barcelona en wil daarom ook vertrekken. De Argentijn zou voor een straffe overstap naar... Paris Saint-Germain staan. Bij PSG zou Messi zijn krabbel zetten onder een lucratieve overeenkomst van minimum twee seizoenen.

Wijnaldum op komst

En er is nog transferactiviteit bij Barcelona. Zo zou Georginio Wijnaldum (30) op het punt staan om bij de Spaanse topploeg te tekenen. Wijnaldum is na dit seizoen einde contract bij Liverpool en kan gratis worden opgepikt. Barça-coach Ronald Koeman kent Wijnaldum goed en wil de middenvelder er heel graag bij.

Poll: Denk jij dat Barcelona volgend seizoen sterker zal zijn?

TAGS  I  Barcelona  I  PSG  I  Liverpool

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024