Iederéén schrikt zich kapot na het zien van Eden Hazard

Iederéén schrikt zich kapot na het zien van Eden Hazard
Vrijdag 02 april 2021 - 14:30   I   door Redactie

Hoe gaat het nog met Eden Hazard (30)? Het antwoord op die vraag lijkt - geheel verrassend - 'goed' te zijn. Vrijdag verscheen de Rode Duivel immers weer op het trainingsveld bij Real Madrid.

Zo’n drie weken geleden werd gevreesd dat Hazard een hele tijd out zou zijn. Onze landgenoot liep een blessure op aan de rechterlendenspier. Die spier vormt de verbinding tussen het dijbeen en de wervelkolom. Het leek erop dat Hazard onder het mes zou moeten, maar uiteindelijk werd geopteerd voor een rustperiode.

Die rustperiode zou tijd kosten. Er werd zelfs gevreesd dat Hazard niet eens het EK met de Rode Duivels zou halen. Groot was dan ook de verbazing van Real Madrid-coach Zinédine Zidane, zijn spelers en bij uitbreiding zelfs de volledige voetbalwereld toen Hazard vrijdag plots doodleuk op het trainingsveld verscheen.

Meteen minuten?

Hazard ziet dus véél sneller dan verwacht licht aan het einde van de tunnel. Het Spaanse Marca meldt zelfs dat Real hoopt dat Hazard aanstaande dinsdag opnieuw al in actie kan komen. De Koninklijke neemt het dan in de Champions League op tegen Liverpool. Zidane zou een goede Hazard dan uiteraard kunnen gebruiken.

Poll: Denk jij dat Eden Hazard dit seizoen nog zijn beste niveau gaat halen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Liverpool  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024