'Club Brugge zet vol in op straffe terugkeer van oude bekende'

'Club Brugge zet vol in op straffe terugkeer van oude bekende'
Donderdag 01 april 2021 - 22:00   I   door Redactie

Het is duidelijk dat Club Brugge nu al bezig is met zijn transferhuiswerk. De regerende landskampioen is op zoek naar versterking voor elke linie. Zo mag er ook achterin wel iets bij, blijkt nu.

Volgens The Birmingham Mail zet Club Brugge vol in op een terugkeer van Björn Engels. Blauw-zwart zou de 26-jarige verdediger in de zomer willen weghalen bij Aston Villa. Opvallend: het nieuws komt er slechts enkele dagen nadat bekend raakte dat ook Antwerp de jacht op Engels opnieuw heeft geopend.

Is Club Brugge door de interesse van The Great Old in actie geschoten of lag het dossier al langer op het bureau van Vincent Mannaert? Hoe het ook is gelopen, het is Club blijkbaar menens om zijn jeugdproduct terug naar België te halen. Blauw-zwart zou zich bij Aston Villa willen melden.

Goed bod

Engels beleeft een moeilijk seizoen bij Aston Villa. De rijzige verdediger mocht tijdens deze campagne nog niet één keer aantreden in de Premier League. The Villans willen af van Engels en zullen dan ook niet moeilijk doen als er een goed bod op tafel komt. Wordt het Club Brugge, Antwerp of toch nog een andere ploeg, Björn?

Poll: Vind jij dat Club Brugge Björn Engels moet terughalen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Aston Villa  I  Antwerp

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024