‘Barça, Real én Man City doen bod, Lukaku verbaast met transferbeslissing’

‘Barça, Real én Man City doen bod, Lukaku verbaast met transferbeslissing’
Dinsdag 30 maart 2021 - 17:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku (27) heeft het voorbije anderhalf jaar flink wat indruk gemaakt bij Inter. De Rode Duivel is momenteel zo 'hot' op de transfermarkt, dat tal van andere topteams naar zijn diensten lonken.

Tottenham, Chelsea, Manchester City, Barcelona en Real Madrid: die vijf ploegen azen momenteel op Lukaku. In Italië klinkt het zelfs dat die drie laatste ploegen een bod gaan neerleggen bij Inter. Het is Man City, Barcelona en Real dus écht wel menens om Lukaku aan boord te halen.

90 miljoen

Inter verkeert in financieel zwaar weer en de verkoop van Lukaku zou de club er weer bovenop kunnen helpen. De Rode Duivel zou voor een slordige 90 miljoen euro kunnen vertrekken. Een bedrag dat Barcelona, Manchester City en Real Madrid met plezier zouden willen ophoesten.

Dé vraag is echter of Lukaku zelf iets voelt voor een vertrek. Italiaanse bronnen melden dat Big Rom geen zin heeft in een nieuwe transfer. Lukaku voelt zich uitstekend in Milaan en zou alle hierboven vermelde ploegen wandelen sturen. Een opmerkelijke beslissing.

Poll: Wat moet Lukaku volgens jou doen?

TAGS  I  Tottenha  I  Chelsea  I  Manchester City  I  Barcelona  I  Real Madrid  I  Anderlecht  I  Rode Duivels  I  Inter

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024