'PSG staat machteloos, Kylian Mbappé schokt clubleiding met gratis vertrek'

'PSG staat machteloos, Kylian Mbappé schokt clubleiding met gratis vertrek'
Dinsdag 30 maart 2021 - 16:30   I   door Redactie

Er is flink wat te doen omtrent de toekomstplannen van Kylian Mbappé (22). Het Franse wonderkind zou Paris Saint-Germain na afloop van dit seizoen kunnen inruilen voor Real Madrid. De vraag is of Mbappé dat ook effectief zal doen.

Verrassend genoeg wil Mbappé voorlopig niet ingaan op een aanbod van Real Madrid. Dat melden Franse en Spaanse bronnen. De aanvaller is gecharmeerd door de interesse van De Koninklijke, dat wel, maar wil voorlopig zijn jawoord nog niet geven.

Zo is Mbappé namelijk van plan om zijn contract bij PSG - dat loopt nog tot medio 2022 - uit te doen. De spits zou dus nog één seizoen in Parijs willen blijven en vervolgens gratis vertrekken. Bij PSG zijn ze als de dood voor zo'n scenario.

Duurste ter wereld

In dat geval zou de club die Mbappé aantrekt geen transfersom moeten betalen. En dat zou toch wel erg straf zijn. Zeker als je weet dat Mbappé met een marktwaarde van 180 miljoen euro op dit moment de duurste voetballer ter wereld is.

Real Madrid ziet het dan weer graag gebeuren. Al zijn er ook kapers op de kust. Ook Liverpool en Manchester City blijven op Mbappé azen. En ook zij zouden de Fransman natuurlijk graag gratis oppikken.

Poll: Voor welke ploeg moet Mbappé volgens jou kiezen?

TAGS  I  PSG  I  Real Madrid  I  Liverpool  I  Manchester City

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024