‘Percy Tau brengt Anderlecht op de hoogte van beslissing over terugkeer’

‘Percy Tau brengt Anderlecht op de hoogte van beslissing over terugkeer’
Dinsdag 30 maart 2021 - 13:00   I   door Redactie

Percy Tau (26) beleefde nog maar weinig plezier aan zijn avontuur in de Premier League. De Zuid-Afrikaan kan zich niet doorzetten bij Brighton & Hove Albion en zal in de zomer wellicht van werkgever wisselen.

Verschillende Belgische ploegen houden de situatie van Tau in de gaten, zo raakte eerder al bekend. De ex-speler van Union, Club Brugge en Anderlecht zegt alvast niet op voorhand 'neen' tegen een terugkeer naar de Jupiler Pro League.

Britse bronnen melden dat Tau wel iets voelt voor een snelle terugkeer naar Anderlecht. De aanvallende middenvelder voelde zich goed onder de vleugels van coach Vincent Kompany en heeft bovendien het gevoel dat zijn werk bij paars-wit nog niet af is.

De zaakwaarnemer van Tau zou reeds aan RSCA laten weten hebben dat zijn cliënt open staat voor een hereniging. Bij paars-wit staan ze niet afkerig tegenover een terugkeer van Tau, maar het probleem is dat de Zuid-Afrikaan deze keer niet voor een appel en een ei weg kan bij Brighton.

Te duur voor RSCA?

Nu is gebleken dat Tau niet het niveau heeft voor de Premier League, wil Brighton de speler liefst van al verkopen. Het mikt op een transfersom in de buurt van 3,5 miljoen euro en dat is toch een probleem voor het noodlijdende Anderlecht. Momenteel zouden de Brusselaars dat bedrag niet kunnen ophoesten. Afwachten of daar verandering in komt.

Poll: Vind jij dat Anderlecht een inspanning moet leveren om Tau terug te halen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Brighton & Hove Albion  I  Antwerp  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024