‘Straffe ruildeal op komst, Club Brugge kan toptransfer realiseren’

‘Straffe ruildeal op komst, Club Brugge kan toptransfer realiseren’
Dinsdag 30 maart 2021 - 10:00   I   door Redactie

Het seizoen in de Jupiler Pro League is nog niet ten einde, maar bij Club Brugge maken ze wel al werk van de volgende campagne. Blauw-zwart moet en zal zich straks versterken, maar tegelijkertijd moet er ook rekening gehouden worden met het vertrek van enkele steunpilaren.

Zo lijkt het erop dat Odilon Kossounou (20) stilaan onhoudbaar is geworden voor de Belgische landskampioen. Club Brugge zal zijn Ivoriaanse verdediger op het einde van dit seizoen verliezen aan een buitenlandse ploeg. De teams staan in de rij om Kossounou op te pikken.

Het Italiaanse Inter ligt momenteel in poleposition om Kossounou weg te plukken bij Club Brugge. De leider uit de Serie A is bereid om ver te gaan voor de beloftevolle speler van Club. In Italië klonk het al dat I Nerazzurri zo’n 15 à 20 miljoen euro willen ophoesten voor Kossounou.

(Lees verder onder de afbeelding)

Inter denkt aan ruildeal

Al ligt er ondertussen ook al een ander voorstel op tafel, zo melden Italiaanse bronnen. Zo dringt Inter aan op een opmerkelijke deal en is er een ruiloperatie in de maak. Inter zou doelman Ionut Radu (23) in de overeenkomst willen betrekken. De Roemeense goalie verkaste in de zomer van 2019 nog voor 10,6 miljoen euro naar Inter, maar wordt in Milaan gebarreerd door monument Samir Handanovic (36).

Inter rekent ook volgend seizoen nog op Handanovic en daarom wil het Radu straks ook definitief laten gaan. De doelman is momenteel nog  7 miljoen euro waard en volgens Inter is hij de ideale pion om de prijs van Kossounou te laten zakken. Inter zou naast Radu ook nog eens zo’n 10 miljoen euro overmaken op de bankrekening van Club Brugge.

Club wil de volle pot

Dat Club een uitgaande toptransfer kan realiseren, is nu al zeker. Of het akkoord zal gaan met de constructie die Inter voor ogen heeft, moet nog blijken. Blauw-zwart is door het nakende vertrek van Ethan Horvath op zoek naar een doelman, maar liefst van al vangt het wel de volle pot voor Kossounou. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

TAGS  I  Club Brugge  I  Inter

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024