'Martinez verrast met beslissing over EK-selectie De Ketelaere en Verschaeren'

'Martinez verrast met beslissing over EK-selectie De Ketelaere en Verschaeren'
Dinsdag 30 maart 2021 - 09:30   I   door Redactie

Roberto Martinez moet in aanloop naar het EK van komende zomer nog enkele knopen doorhakken. De bondscoach moet uiteindelijk uitkomen bij een 23-koppige selectie. Dat betekent dat enkele spelers zullen sneuvelen.

In het aanvallende compartiment mogen enkele jonkies nog dromen van een plaats in de definitieve EK-selectie. Charles De Ketelaere en Yari Verschaeren zijn bijvoorbeeld nog in de running. Neemt Martinez hen op in de 23-koppige kern?

Volgens Het Laatste Nieuws hoeft De Ketelaere zich geen illusies te maken. Volgens de krant bengelt het goudhaantje van Club Brugge achteraan in de pikorde van Martinez. De Ketelaere mocht eind november ook amper twee minuten invallen tijdens een oefenmatch tegen Zwitserland. Volgens HLN een teken aan de wand.

Verrassend genoeg maakt Verschaeren veel meer kans op een EK-selectie. De RSCA-youngster maakte dit seizoen in clubverband een pak minder minuten dan De Ketelaere, maar ligt desondanks nog steeds in de bovenste schuif van Martinez. Verschaeren heeft nog steeds een flink streepje voor op De Ketelaere.

Fan van het eerste uur

Volgens Het Laatste Nieuws zou de bondscoach straks dan ook kunnen verrassen door Verschaeren mee te nemen naar het EK. Het feit dat Verschaeren bij de nationale ploeg nog nooit ontgoochelde, speelt daarbij enorm in zijn voordeel. En Martinez is een fan van het eerste uur.

Poll: Wie zou jij meenemen naar het EK?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  Anderlecht

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024