Michy Batshuayi staat voor verrassende terugkeer naar Jupiler Pro League

Michy Batshuayi staat voor verrassende terugkeer naar Jupiler Pro League
Maandag 29 maart 2021 - 17:00   I   door Redactie

Nu het ernaar uitziet dat Romelu Lukaku dinsdagavond tegen Wit-Rusland rust zal krijgen, is het uitkijken wie hem zal vervangen. Christian Benteke of Michy Batshuayi. En de kans bestaat dat we die laatste nog vaker te zien krijgen in België.

Want Batshuayi moet straks vertrekken bij zijn huidige club Crystal Palace. De aanvaller zit al sinds eind november op een zijspoor en de Londense club wil absoluut niet meer met hem verder gaan.

Crystal Palace zal Batshuayi dan ook niet definitief overnemen van Chelsea, van wie het hem nu huurt. Komt daarbij dat ook Chelsea niet zit te wachten op een terugkeer van de Rode Duivel, die dringend zijn carrière wil herlanceren.

En volgens bronnen beseft de trefzekere spits dat hij best eerst een stap terugzet om dan vervolgens weer één of twee vooruit te zetten. Op zijn 27ste heeft hij immers geen tijd meer te verliezen. 

Vertrouwde omgeving

Daarom zou hij opteren voor een verhuis naar een Belgische topclub. Zo komt de ex-aanvaller van Standard in een vertrouwde omgeving terecht én zou hij zekerheid hebben dat hij aan spelen toekomt. Welke topclub er straks ook concrete actie zal en kan ondernemen is evenwel nog koffiedik kijken. 

Poll: Zien we Batshuayi volgend seizoen terug in de Jupiler Pro League volgens jou?

TAGS  I  Crystal Palace  I  Chelsea  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024